A börtönnel fenyegetőző Fekete-Győr Andrásnak üzent Budai Gyula

Az országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésében hívja fel a figyelmet a Momentum elnökének kettős mércéjére.

Forrás: FACEBOOK.COM/DR.BUDAI.GYULA2021. 02. 23. 13:11
null
Fekete-Győr András nem akar lemaradni Gyurcsány mögött. Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budai Gyula országgyűlési képviselő reagált Fekete-Győr András közelmúltban készült interjújában elhangzott kijelentésére, melyben azt mondta, hogy a 2020 utáni új Magyarország ügyészsége fogja eldönteni, hogy hány évet kér majd Rogán Antalra és Mészáros Lőrincre.

„ Nyúlbéla...Az a Fekete-Győr (Nyúlbéla András) lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje, aki mindenkit (Orbán Viktort, Rogán Antalt és gondolom engem is) börtönbe akar juttatni!”

– idézte fel fideszes országgyűlési képviselő Fekete-Győr András ígéretét.

Hozzátéve, hogy: „Nem értem »Nyúlbélát«, miért nem kezdi a sort a baloldal vezérével és egyben főnökével, Gyurcsány Ferenccel, vagy a költségvetési csaló, bűnöző Czeglédy Csabával, avagy a jogellenes pénzügyi tevékenységet folytató Dobrev Klárával?! Illetve ott van még az MSZP-s cigarettacsempész Legény Zsolt is!”

Hozzátéve, hogy

figyelemre érdemes még a kábítószeres Lackner Csaba (MSZP), az ingatlan-panamától bűzlő kispesti MSZP-s polgármester, Gajda, vagy ott van az áramlopásban segédkező, DK-s erzsébetvárosi polgármester, Niedermüller Péter is.

„Na kedves »Nyúlbéla« Fekete-Győr András, itt van a lista azokról akikkel összeálltál, a barátaidról, a szövetségeseidről és lehet kezdeni az elszámoltatást, persze csak akkor, ha elég bátor vagy és nem vagy Nyúlbéla! (Úgy látom a volt Fideszesből «Momentumossá» lett Hadházy nem elég bátor.)” – összegezte a képviselő, végül hozzátéve:

„Én pedig bátorításként a mai napon elküldöm neked azokat a dokumentumokat, amelyek főnököd, Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának és a bűnöző Czeglédy fiktív kölcsönszerződéseit tartalmazza.

Izgalmas olvasmány lesz!

Ha mégsem vagy »Nyúlbéla«, akkor kérd meg Cseh Katalint, hogy lobbizzon azért is, hogy az OLAF indítson vizsgálatot az ALTUS (tudod ez a főnököd Gyurcsány cége) által Czeglédynek adott európai uniós források ügyében is!

Sok sikert, jó munkát és ne legyél «Nyúlbéla»!”

Nyúlbéla...😂

Az a Fekete-Győr (Nyúlbéla András) lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje, aki mindenkit (Orbán Viktort,...

Közzétette: Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala2021. február 23., kedd

Budai Gyula eljárást indít Gyurcsány ügyvédje miatt

Az országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy kérelmet nyújt be az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz.

– Ígéretemnek megfelelően a mai napon benyújtom az Európai Csalás Elleni Hivatalnak azt a kérelmet, amely alapján eljárást kezdeményezek az Altus gyanús kölcsönei miatt, mely alapján európai uniós forrás kerülhetett Czeglédy Csabához – jelentette be Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő a Facebookra feltöltött videójában. A rövid felvétel végén a kamera előtt írja alá a szóban forgó kérelmet.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.