A keresztényeket gyalázta a Facebookon a momentumos Buzinkay

A balos politikus ezúttal a Szájer-ügy kapcsán fedte fel, hogy valójában milyen beteg lelkületű.

Forrás: 888.hu2020. 12. 08. 12:22
null
Forrás: facebook.com/Buzinkay-György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendszeresen újságot olvasók még bizonyára emlékeznek Buzinkay György nevére, aki tavaly januárban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy hazaárulónak nevezte a jobboldali újságírókat, akiket – véleménye szerint – egy majdani kormányváltás után bíróság elé kell állítani – idézi fel a 888.hu oldalon megjelent írás, amely hozzáteszi:

A Momentum színeiben politizáló Buzinkay ezúttal a Szájer-ügy kapcsán fedte fel, hogy valójában milyen beteg lelkülettel is rendelkezik.

A baloldali politikus hétfőn egy több mint kilencezer tagot számláló Facebook-csoportban tett közzé egy olyan mémet (a képernyőképért köszönet a 888.hu olvasóinak!), amely súlyosan általánosítja, sőt, meg is gyalázza a keresztényeket.

Minden bizonnyal nem lesz következménye Buzinkay kereszténygyalázásának. Vajon ez akkor is így lenne, ha a képen látható másik két világvallás valamelyikével viccelődött volna?

A választ a 888.hu szerzője az olvasókra bízza.

Az írás eredeti változata, teljes tartalma elérhető IDE kattintva.

A vezetőkép forrása: Buzinkay György Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.