Álcivil jelölt indulhat Miskolcon

2019. 07. 02. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azok, akik legfőbb felelősei annak, hogy a fészekrakók elözönlötték lakótelepeinket, azok, akik sok tíz milliárd forintos adósságba és már-már kilátástalan helyzetbe taszították városunkat, újra bejelentkeztek a hatalomért Miskolcon – így reagált tegnap a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselőcsoportja nevében Soós Attila frakcióvezető arra, hogy elindul a polgármesteri posztért a Földes Ferenc Gimnázium iskolaigazgatója.

Veres Pál a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület jelöltjeként jelentkezett be a polgármesteri székre. Az iskolaigazgató a Borsod24-nek adott interjúban azt mondta: nem a pártoknak szeretne megfelelni, hanem a város közösségének, mert bár szinte valamennyi párt környezetéből megkeresték, nem vállalta, hogy pártjelölt legyen. Veres Pál jelezte: a következő hetekben városi konzultációba kezd az egyesület, hogy a lehető legszélesebb körben megvitassák a felmerülő kérdéseket a lakossággal, emellett támogatókat próbál keresni a kampányhoz.

A Fidesz–KDNP képviselőcsoportja úgy véli, Gyurcsány és Gyurcsányné vezetésével a már leszerepelt régi ellenzék új polgármesterjelölttel próbálkozik Miskolcon. – Néhány héttel ezelőtt, az európai uniós választásokon, a miskolciak segítségével, megvédtük Magyarországot. A Fidesz–KDNP-frakció reméli, hogy az őszi önkormányzati választásokon a miskolciak újra felelősen döntenek majd, a biztos jövőt támogatva a szerencselovagokkal és kalandorokkal szemben – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.