Blogposztban tálal ki az MSZP-ről és Czeglédy Csabáról Németh Gábor

Blogposztban tálal ki az MSZP-ről és Czeglédy Csabáról a baloldal korábbi legbefolyásosabb kommunikátora, a szocialista párt egykori tagja és a magyar webkettő legolvasottabb ballib bástyájának, az Egyenlítőnek (ma már B1 blog) az alapítója, Németh Gábor, aki posztjában egyértelműsíti, korábban elvakult MSZP-s és gyurcsányista volt, de ma életében először a Fideszre fog szavazni. “Én büszkén teszem ezt. És ez a valódi coming out, nem pedig a szexuális devianciák felvállalása. Ma lázadni, kitaszítottnak lenni a fősodorban így kell: Fideszes vagyok, ide lőjetek!” – írja Németh Gábor.

Forrás: Pestisrácok2019. 05. 26. 7:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Gábor azt is elárulta, szocialistaként, a párt szekértolójaként milliókat kapott feketén, de miután nemet mondott az MSZP-nek és Puch László egykori pártpénztárnok kérésének, hogy vigye el a balhét a bajai hamisvideó ügyében, ellehetetlenítették és földönfutóvá tették, az életét újra kellett építenie. Úgy véli, “nem a szokásos, unalmas, rutinszerű Fidesz-győzelem várható május végén, hanem politikai földindulás”. Persze ahogy mondani szokás, ehhez mindenkinek el kell mennie szavazni, hiszen a baloldal nagyon mozgósít – írja a Pestisrácok.

Németh írása tűpontos látleletet ad arról, hogy kormányon milyen volt az MSZP, hogy hogyan mentek az üzletek és a pénzek a pártban, hogy kiknek volt befolyása és miként emeltek fel, vagy éppen buktattak meg pártkatonákat. Németh Gábor posztjának két legérdekesebb része kétségkívül az, amikor arról ír, hogy Puch László diplomáciai kapcsolataival és 3 ezer euróval is kisegítette Németh Gábort, valamint amikor a hatmilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabáról, a Czeglédy által elétolt pénzről és az ugyancsak Czeglédy által rákényszerített hazugságokról rántja le a leplet.

“Megkeresett egy fiatal politikus, akiről csak azt tudtam, hogy éles eszű, civil logikán milliárdos… A neve: Czeglédy Csaba… Azt mondta, hogy “Gábor, téged fiatalok követnek, te hobbiból jó videókat csinálsz, csináld meg a baloldali Hír TV-t a YouTube-on!” Elém tolta az első találkozónkon édesanyám két éves rokkantnyugdíját, lelkesített… Eltettem a pénzt, anyunak (amíg élt) megdupláztam a nyugdíját, hittel kezdtem szolgálni ezt az embert, és a mögötte álló érdekeket. Büszke voltam magamra! Aztán ez az ember fél év múlva megváltozott.. Arra kért, hogy hazudjak egy videómban. Hittem benne, hittem a politikai családunkban, nyakig bevonódtam, tolt a siker és a szeretteim támogatása, így hazudtam a kedvéért. Úgy véltem, jó ügyért szabad hazudni. Aztán a hazugságom után megkeresett az országos MSZP… Majd az annál is erősebb budapesti MSZP… Eltelt másfél év, és az első hazugságomat egyre több követte. Az első köteg pénzt újabb és újabb köteg pénzek követték. A lelkesedésből, hitből politizáló szegénylegényből rövid idő alatt a baloldal legbefolyásosabb kommunikátora lettem. Hazudtam reggel, délben, este, milliókat kerestem feketén, kétszer vettem át díjat a HVG országos blogversenyén…” – eleveníti fel Németh Gábor.

Németh a cikkében nyomatékosítja, fiatalon megvezette őt a ballib oldal, de rájött az igazságra és sok ismerősével egyetemben ma a Fideszre voksol, mert a szubjektív érzetei mára teljesen felülírták a hazug kontroll-rendszerek, a kultúrmarxizmus, a liberális véleménydiktatúra agymosását.

Németh Gábor teljes írását a IDE KATTINTVA olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.