Egy dolog, ami összeköti Cseh Katalint és Karácsony Gergelyt

G. Fodor Gábor szerint a baloldali sajtó hallgatása cinkossággal ér fel a Momentum képviselője körül kipattant botrányban.

Jakubász Tamás (MWH)
2021. 07. 29. 18:57
null
Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője leadja szavazatát Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajátos összekötő kapcsot talált Cseh Katalin momentumos képviselő és Karácsony Gergely főpolgármester között a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója. G. Fodor Gábor a Hír TV Csörte című műsorában fejtette ki véleményét a Cseh Katalin körül kialakult botrányról.

A Fidesz az OLAF-hoz fordult Cseh Katalin ügyében. Erről ITT olvashat részletesen.

– A gátlástalanság az, ami Cseh Katalinban és Karácsony Gergelyben is megriaszt – fogalmazott a szakember, majd arról beszélt, hogy a Momentum uniós képviselője gátlástalanul ismételgeti a politikai és morális vádakat a kormányon lévőkre, miközben ő maga csinálja. – És szemérmetlenül hallgat most is, és ebben társa – ha úgy tetszik, cinkostársa – a baloldali sajtó, amely nem kérdez. Amely úgy tesz, hogy ez nem ügy, ez nem probléma. Ez nem a demokrácia morális válsága, nem hitelességi kérdés, hanem a jobboldali lapok fújják fel, de egyébként nem számít. Elborzaszt ez a gátlástalanság – magyarázta G. Fodor Gábor. Megemlítette azt is, hogy az ellenzék rendre azt hangoztatja, morálisan felette áll a kormányon lévőknek, de ez csak a szöveg, mert a tettek, a valóság mást mutat.

Trükkök százai? A botrány sajátos részletét tárta fel a Magyar Nemzet EBBEN a cikkben.

Cseh Katalin körül lassan két hete sűrű fekete füstként gomolyog az egyre terebélyesedő botrány. Az ügy azzal indult, hogy egy ismeretlen álarcos egy internetes videóban állt a nyilvánosság elé, s egy kétszínű politikus lebukását ígérte. Erről ITT olvashat. Az ügy állását EBBEN a cikkünkben foglaltuk össze. A botrány legjellemzőbb mozzanatát mégis EZ az írásunk mutatja be.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.