„Főpolgármester úr! A főváros pénze nem az öné, hanem a fővárosiaké!”

Az állam és az önkormányzatok feladata válság idején, hogy segítsenek az embereknek és a vállalkozásoknak! Ezzel mindenki egyetért, kivéve Karácsony Gergelyt! – írja Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója legújabb Facebook-posztjában.

Forrás: FACEBOOK.COM/HOLLIKISTVAN2020. 12. 20. 9:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: Karácsony Gergely tiltakozik az ellen, hogy csökkenjen a cégek iparűzési adója. Teszi ezt úgy, hogy a főváros több mint 130 milliárd forint állampapírral rendelkezik, készpénzállománya pedig több mint 80 milliárd forint.

Hozzátette:

Karácsony Gergely az elmúlt időszakban a tanácsadói számát 55-re, Budapest brüsszeli irodájának költségeit 37 millióról 112 millióra emelte. Erről nem volt Facebook-poszt és nem volt hiszti.

Hollik István kiemelte, hogy a főváros pénze nem Karácsony Gergelyé, hanem a fővárosiaké. Végezetül azt javasolta, hogy Budapest pénzét a budapesti vállalkozások megsegítésére fordítsa a főpolgármester.

Az állam és az önkormányzatok feladata válság idején, hogy segítsenek az embereknek és a vállalkozásoknak!

Ezzel...

Közzétette: Hollik István2020. december 20., vasárnap

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.