Ha Gyurcsányon múlt volna, Magyarországnak már annyi

Hivatalaos reakció a FIDESZ részéről, Varju László és Bősz Anett sajtótájékoztatójára.

Forrás: OS2020. 10. 27. 17:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő, hogy azok a Gyurcsányék osztják az észt a válságkezelésről, akik kormányzásuk alatt a csőd szélére vitték és eladósították az országot, a válságkezelésük pedig sorozatos megszorításokból állt.

Ha Gyurcsányon múlt volna, Magyarországnak már annyi.

A baloldal kormányzása alatt teljesen kiürítette az államkasszát, az IMF-hitel tartotta lélegeztetőgépen az országot, feladták hazánk gazdasági szuverenitását, kiárusították és szétlopták a nemzeti vagyont, folyamatos volt a költségvetési hiány, megduplázták a munkanélküliséget.

A saját alkalmatlanságuk árát pedig a magyar emberekkel fizettették meg: sorozatos megszorításokkal, adóemelésekkel nehezítették a magyar családok, a nyugdíjasok és a vállalkozások életét.

Gyurcsány és a baloldal a mostani helyzetben sem segíti az országot, a koronavírus-járvány miatti gazdaságvédelmi intézkedéseket is mindvégig támadták. A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, tartós növekedési pályára állt a magyar gazdaság és pénzügyileg is stabilizálódott az ország, a mostani koronavírus-járvány okozta gazdasági károk kivédésére a magyar kormány gyors és határozott gazdaságvédelmi intézkedéseket hozott és még további intézkedéseken dolgozik. Ennek köszönhetően megkezdődött a gazdasági visszarendeződés.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.