Igazság, erő, felemelkedés – Együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét!

Az Alapjogokért Központ augusztus 20-án indította el többhetes szemléletformáló kampányát.

Forrás: Alapjogokért Központ2020. 08. 25. 16:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy igaz, hogy nagy nemzetté válni csak az tud, amely megjárja a maga kálváriáját, úgy az is igaz, hogy az igazság erő nélkül keveset ér.

Az Alapjogokért Központ augusztus 20-án indította el „igazság, erő, felemelkedés: együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét!” című többhetes szemléletformáló kampányát, melyet számos, a nyomtatott és online sajtóban, valamint a közösségi médiában megjelenő tartalom, illetve egy honlap is kísér.

A kampány fő eleme azonban a kisfilm, mely a magyarság Kárpát-medencei történetének meghatározó eseményeit dolgozza fel.

Ezeréves keresztény államiságunk történetében ugyanis voltak daliás idők, de sorscsapások is: az igazság mindig a mi oldalunkon volt, azonban az erő kevesebbszer.

A túlélés képessége viszont ezredéves magasságba emelte horizontunkat: teljesítményünk feljogosít minket történelmünk folytatására. Tudjuk, hogy az igazság továbbra is velünk lesz, de erő kell, hogy be is tudjuk azt bizonyítani.

Látjuk, hogy a magyarság gravitációs ereje egyre nagyobb, felelősségünk pedig túlmutat a saját magunk sorsán. Most világosodik meg minden, minden értelmet nyer: a szenvedéstörténet nem volt hiábavaló, céllal maradtunk meg. Megértjük, hogy mi magunk vagyunk a legendás felmentő sereg, amelyre vártunk.

A mi felelősségünk, hogy a velünk élő népekkel szövetségben tegyük naggyá a Kárpát-medencét.

Hogy megvédjük magunkat és együtt emelkedjünk fel; hogy együtt építsük a közös jövőt és az új korszakot. Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra ragyoghasson.

Ahogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke fogalmazott június 6-i, sátoraljaújhelyi beszédében:

„Adódjatok össze és készüljetek, minden nap készüljetek!”

Nézze meg az Alapjogokért Központ videóját:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.