Jelen Tamás: Zugló helyett a saját karrierjét építi Karácsony Gergely

Káosz Zuglóban. A napi egymillió forintos veszteséget produkáló zuglói parkolási ügyről Jelen Tamást, a Fidesz zuglói választókerületi elnökét kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Forrás: Hír TV2019. 05. 19. 13:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A műsor felvezetőjében arról volt szó, hogy Tarlós István főpolgármester káoszként jellemezte a zuglói parkolási ügyben zajló folyamatokat és külön paródiának nevezte, hogy a kerület kivizsgálná a saját parkolási szerződéseit.

Hétfőn fogadta el a zuglói képviselő testület a Fidesz arra irányuló javaslatát, hogy azonnali hatállyal mondják fel a botrányos parkolási szerződéseket.

A Magyarország élőben vendége Jelen Tamás, a zuglói Fidesz választókerületi elnöke elmondta, hogy a zuglói önkormányzat „állandóan formabontó, újabb és újabb ötletektől hemzsegő előterjesztéseket, illetve döntéseket fogalmaz meg”. A magyarországi önkormányzati rendszerben az önkormányzat „ura” a polgármester, aki a jegyző munkáltatója. „Élénk a gyanúnk, hogy a polgármester – szokásához híven – mások háta mögé bújva próbál mentesülni az őt terhelő felelősség alól” – fogalmazott a politikus, arra reagálva, hogy a kerületi jegyző egy már meghozott döntés végrehajtását akadályozza.

Az, hogy kinek áll érdekében a napi egymilliós veszteséget termelő rendszer fenntartása „szónoki kérdésnek is tekinthető”, mert nagyon egyértelmű – nyilatkozta Jelen Tamás, majd hozzátette: hiszen a polgármester felelőssége és dolga, hogy a Zuglót érintő, „őrült veszteségeket” felhalmozó rendszert fenntartja. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy „saját rendszerének rabja a polgármester” – húzta alá a Fidesz választókerületi elnöke.

Politikai célzatú Karácsony Gergely működése, emelte ki a műsor vendége, aki úgy látta: egy jó polgármester a kerülete érdekében működik. Ezzel szemben a jelenlegi, alkalmatlan zuglói polgármesternek csak egy célja van: a saját politikai karrierjének a tovább építése – mondta Jelen Tamás.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.