Keménymag: Még az MSZP-sek sem szavaztak Horváth Csabára

Vasárnap délután ért véget a kétszereplős baloldali előválasztás, amelynek nyertese nagy fölénnyel Karácsony Gergely lett. Zugló polgármestere szerint a baloldal az előválasztáson megverte a Fideszt. Többek között erről beszélgetett Velkovics Vilmos az ECHO TV Keménymag című műsorában vendégeivel: Megadja Gáborral, Dezse Balázzsal és Vésey Kovács Lászlóval.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 06. 20:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megadja Gábor szerint annyira béna ma a baloldal, hogy a választáson el sem indult a Fidesz, de még így is megnyeri. Örült annak, hogy Karácsony Gergely most nem szólította fel lemondásra Tarlós Istvánt, ahogy tette ezt április 8-án, amikor azt üzente Áder Jánosnak, hogy ne merészelje kinevezni Orbán Viktort miniszterelnöknek – emlékeztetett a 888.hu újságírója.

Dezse Balázs szerint biztos volt, hogy Karácsony Gergely győzni fog, hiszen Horváth Csaba volt az ellenfele.

Ez az egész azért kellett, hogy ne az maradjon meg az emberek fejében ősszel, hogy Karácsony vesztett, hanem hogy a Fideszt és a szocialista ellenfelét is legyőzte – tette hozzá. A PestiSrácok újságírójának hiányozni fognak Horváth Csaba nagyra törő tervei, például az, hogy az összes utat levinné a föld alá.

Velkovics Vilmos felidézte: hatezer szavazatot kapott Horváth Csaba, azaz még az MSZP-sek sem szavaztak rá.

Dezse Balázs szerint annak is köszönhető, hogy nagyon kevesen mentek el szavazni, hogy taszítóak voltak a „koszos sátrak a Nyugati téren”.

A teljes adás visszanézhető az ECHO TV online felületén.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.