Kocsis Máté: Haladéktalanul hívják vissza Korózs Lajost!

A frakcióvezető szerint elfogadhatatlan, hogy egy ilyen felelőtlen ember vezesse a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 11. 09. 15:08
KOCSIS Máté
Kocsis Máté szerint ez most nem a politikai viták ideje. Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Végleg eljött az ideje, hogy a kamuvideós Korózs Lajos távozzon az Országgyűlés népjóléti bizottságának éléről! – reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője annak kapcsán, hogy az MSZP-s Korózs Lajos újabb álhírek terjesztésébe kezdett a közösségi oldalán.

A kormánypárti politikus emlékeztetett: Korózs akciója nem az első eset, hiszen tavasszal is készített egy kamuvideót, hogy lejárassa az egészségügyet, valamint a mentősöket, az ápolókat, és az orvosokat is, így végig minden eszközzel gáncsolta a járvány elleni védekezést. Ezúttal viszont ettől is továbbment: most halálozási statisztikát hamisított meg, hogy alaptalanul riogassa és becsapja az embereket.

Kocsis Máté szerint teljesen elfogadhatatlan, hogy egy világjárvány közepén egy ilyen felelőtlen ember vezesse a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát, ezért nyomatékosan megkérte a baloldali pártokat,

haladéktalanul hívják vissza Korózs Lajost és jelöljenek új elnököt a helyére!

Hozzátette: a szocialista politikus távozása elkerülhetetlen, ezért ha kell, ennek akár a parlament többsége fog érvényt szerezni!

Miként a Magyar Nemzet is beszámolt róla, Korózs Lajos a koronavírus-járvány második hullámában egy újabb kamuvideóval próbál lázítani a kormány ellen.

A szocialista politikus most egy olyan grafikont tett közzé, amelyen a koronavírus-fertőzés az egyik vezető halálokként volt feltüntetve.

A bejegyzésben olvasható adatok egyértelműen hamis voltát a baloldali kötődésű politológus, Czeglédy Zoltán sem hagyta szó nélkül, aki azt tanácsolta a hazudozó politikusnak, hogy tüntesse el a bejegyzést, mielőtt az visszaüt.

Az újabb kamuvideó is megerősíti, hogy a tavaszi csúfos kudarcot valló lejáratókampányból megint nem tanultak a baloldali politikusok. Emlékezetes, akkor az álmentős Németh Athina közreműködésével azt terjesztették, hogy folyamatosan nőtt azoknak a betegeknek a száma, akik életüket veszítették a koronavírus miatti „kórházkiürítések” során.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.