Kórházba került a meggyilkolt gyerekek anyja

Magyar Nemzet
2020. 02. 10. 7:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mintacsalád volt és semmilyen előjele nem volt a gyilkosságnak – mondta az RTL Híradónak annak a férfinak az anyósa, aki pénteken Tatabányán megölte hét- és kilencéves kisfiát, majd magával is végzett. A rendőrség szerint a férfi és felesége összeveszhettek, ezért a nő elment otthonról, és mire hazaért, a gyerekeket már holtan találta. Férje őt is megtámadta, ezért az utcára menekült és segítséget kért. A szomszédok hívták a rendőröket, de mire a nyomozók odaértek, a férfi megölte magát. A járőrök megpróbálták újraéleszteni a gyerekeket, de már nem lehetett segíteni rajtuk.

A nagymama azt mondta: „büszke volt unokáira és vejére, mert egy szerető férj volt, aki nagyon szerette a lányát”. Lányával még nem tudott beszélni, mert sokkos állapotban kórházban van. – Azt hajtogatja, neki nincsen háza, nincsen családja, nincs semmije, és nem lesz már ilyen szép két gyereke sem, férje sem – mondta. Szerinte a sajtóhírekkel ellentétben veje soha nem állt pszichiát­riai kezelés alatt. Úgy véli, józan ésszel a férfi ezt biztosan nem tette volna, „valamiért kikattant, de még nem tudják, miért”. Az MTI pénteken azt közölte: a negyven év körüli apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.