Kovács László nekiugrott a nagyváradi magyaroknak – Hallgassa meg!

Nem volna itt az ideje visszavonulni?

Nagy Árpád
2020. 02. 19. 14:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kossuth rádió szerda reggeli adásában beszélgetést hallhattunk Kovács Lászlóval, akit az a megtisztelés ért, hogy Gyurcsány Ferenc évértékelőjére is meghívták. Sokáig nem kellett a hallgatóságnak találgatnia arról, miért is ez a nagy barátság az MSZP-t magába olvasztó személyével, mert előkerült a határon túliak állampolgársága, és természetesen azok szavazati jogának megvonása is.

Minden kommentár nélkül is mellbevágó az ok: Számomra mondjuk egy nagyváradi magyar nemzetiségű ö román állampolgárnak a szavazata az más jelentőségű, mint mondjuk egy debreceni magyarnak a szavazata – jelentette ki Magyarország egykori külügyminisztere.

Veretes érv! Nagyváradi magyar kontra debreceni magyar?

Vagy még az sem?!

De nem ám, mert a nagyváradi román állampolgár jelenleg szerencsére csak Romániában szavazhat, kedves DK-ba olvadó Kovács elvtárs, legyen az bármilyen nemzetiségű. A Nagyváradon élő magyar állampolgár pedig egy jottányival sem kevesebb önnél, vagy aktuális elvtársánál, Gyurcsány Ferencnél, sőt!

Nem volna itt az ideje visszavonulni?

Hallgassa meg itt.

[audio mp3="https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2020/02/hangKovacsRomanAllampolgarSzavazata.mp3"][/audio]

 

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.