Orbán Balázs: A Jobbiknak az fáj, hogy az oltási program sikeres

Az államtiktár szerint az ellenzék saját szavazóit beszélte le a védőltásról.

Magyar Nemzet
2021. 04. 07. 14:58
ORBÁN Balázs
Orbán Balázs szerint külön érdekesség, hogy a Jobbik ugyanazt kommunikálja a parlamentben, mint a DK MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Önök nem az országgal, hanem saját magukkal foglalkoznak – mondta szerdán Jakab Péter napirend előtti felszólalásában a parlamentben, majd lopással és urizálással vádolta meg a kormányt. Az országos mentőszolgálatra kevesebbet költ a kormány, mint a vadászati világkiállításra – mondta a Jobbik elnöke, és hozzátette: – Ennyire elcs…szett kormánya ennek az országnak még nem volt.

Orbán Balázs szerint Jakab Péter még Gyurcsány Ferenc jakobinus diktatúrát idéző felszólalását is felülmúlta. Az államtitkár válaszában kiemelte:

egy hazugság százat termel, és ez a helyzet az ellenzék esetében is, akik hazudtak a gazdaságról, az oltásokról, a halálozások számáról is,

de ez visszaszáll rájuk, hiszen a magyar gazdaság az uniós átlagnál jobban teljesít, köszönhetően a bértámogatásnak, a 13. havi nyugdíj visszavezetésének és a 25 év alattiak szja-mentessége bevezetésének.

– A Jobbiknak az fáj, hogy az oltási program sikeres. Ha önön múlna, több százezer emberrel kevesebb lenne beoltva Magyarországon – vádolta a Jobbik elnökét az államtitkár,

és idézte Jakab Péter egy korábbi megszólalását, amelyben emberkísérletnek nevezte a kínai vakcinát. Ön a saját szavazóit beszélte le az oltásról – mondta az ellenzéki politikusnak az államtitkár, aki szerint az ellenzék a saját politikai pecsenyéjét sütögeti, amit a választók nem felejtenek el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.