Sírva üzent gyerekeinek a jobbikos, miután migránsokkal találkozott

A damaszkuszi úton a képviselő.

2019. 09. 04. 7:20
null
Forrás: facebook.com/szelbernadett
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A röszkei tranzitzónát látogatta meg három országgyűlési képviselő: az egykori felfüggesztett LMP-társelnök, Szél Bernadett, a liberális Bősz Anett, valamint a jobbikos Potocskáné Kőrösi Anita, aki úgy látszik átvette Varga-Damm Andrea helyét az ellenzéki női klubban, bár fehér sapka nem volt rajta.

Potocskáné a látogatás után egy videót posztolt, amelyen szipogó hangon közölte, hogy mögötte drótkerítés látható, s a mögött található a tranzitzóna. Ezután a jobbikos képviselő sírva fakadt, majd ezt a videót találta a legalkalmasabbnak arra, hogy saját gyermekeinek üzenjen: örüljünk, amink van, és soha ne kelljen átélniük azt, amit azoknak kell, akik a tranzitzónákban vannak. Potocskáné nem részletezte a látottakat.

A migránsok iránti hirtelenjében egekbe szökkenő hiperempátiája meglehetősen érdekes annak fényében, amilyen megnyilvánulásai voltak korábban.

Egy régebbi bejegyzésében „Orbán oltalmazottjaiként„ utalt rájuk, amikor egy afgán migráns a gyanú szerint nemi erőszakot követett el a gíroszos mellékhelyiségében.

Alig fél évvel ezelőtt pedig így fogalmazott: „a Jobbik álláspontja, hogy se szegény, se gazdag migráns ne érkezzen Magyarországra. A bevándorlás ellen a határvédelem megújításával, önálló határőrség felállításával kell küzdeni.”

Potocskáné Kőrösi Anitával úgy látszik nagyot fordult a világ, mint ahogy az egész Jobbikkal is. Pont akkorát, amekkorát a legutóbb, az EP-választáson elért 6 százalék jelez.

 

Frissítés!

Sajnos a hivatkozott videó, amelyet ITT találtunk, közben elérhetetlenné vált.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.