Szánthó Miklós lett a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumi elnöke

A Media Fundamentum Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mint a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány alapítója hétfői határozatával nevezte ki Szánthó Miklóst.

Forrás: MTI2019. 03. 22. 20:17
null
Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a morál ismeretlen kategória a balliberális pártokban Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szánthó Miklós, az alapítvány eddigi kuratóriumi tagja lett a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumi elnöke – közölte a szervezet a honlapján.

Azt írták: a Media Fundamentum Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mint a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) alapítója hétfői határozatával nevezte ki Szánthó Miklóst. Az új elnök az Alapjogokért Központ igazgatója is.

Közölték továbbá: az alapítvány kuratóriumi tagjának nevezte ki Hegedűs Zoltán Szabolcsot. A kuratórium új tagja több éves médiatapasztalattal rendelkezik, alapítója és hosszú ideig főszerkesztője volt az új nemzedék lapjának, az UFI-nak, továbbá dolgozott az MTVA Új Média és Teletext Kft-nél.

Varga István, a Kesma korábbi kuratóriumi elnöke február 4-én jelentette be lemondását.

November végén tíz kiadóvállalat csatlakozott a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz; tájékoztatásuk szerint az alapítvány célja a többi között, hogy a magyar írott sajtókultúra fennmaradását segítse.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.