Szégyenében még a ballib média is elhallgatja

A fehér, keresztény ember gyűlölete díjért kiált.

Pósa Árpád
2020. 03. 22. 12:27
Niedermüller Péter
Niedermüller a röszkei határsértők ítéletét is kifogásolta Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége húsz évvel ezelőtt Radnóti Miklós költőről elnevezett antirasszista díjat alapított. Hanti Vilmos, a szervezet elnöke pénteken közölte az MTI-vel az idei díjazottak névsorát. A húsz díjazott listáját, valamint a rendkívüli helyzetben a díjátadó elhalasztásáról szóló hírt azonban meglepően szemérmesen kezelte a balliberális média. Zászlóshajóik, például az „objektív” Index, a „független” 24, meg a „mértékadó” 444 nemes egyszerűséggel le sem közölte a hírt. Megértjük, hogy elhallgatták.

Legalábbis a keresőiket használva az antirasszista szó segítségével nem lehet fellelni a becses információt.

Pedig a díj üzenete még a koronavírus okozta hadiállapot és az Eszenyi Enikőt „lemészároló” kampány lecsengésében is figyelmet érdemel.

A Radnóti Miklós antirasszista díj egyik idei díjazottja ugyanis Niedermüller Péter, a DK politikusa, az Európai Parlament volt képviselője, a VII. kerület polgármestere.

Itt hagynék néhány másodpercet arra, hogy ezt a mondatot ízlelgessék egy kicsit. Meg az üzenetét.

Kérem, vessék össze ezután Niedermüller és Eszenyi állásfoglalását és az érte járó „díjukat”! Az üzenet Napnál világosabb, a szekértáboron belül és kifelé is. A teljes képhez hozzá tartozik, hogy balliberális médiakaréjból a szintén „objektív” HVG foglalkozott a hírrel, de ez érthető, elvégre a szerkesztőség is kapott díjat. Mondjuk ezen nincs mit csodálkozni. Ha a legmagasabb fokon izzó magyar- és kereszténygyűlölet médiakohóját kellett megtalálni, akkor a választás tökéletes. De nem szabad elhallgatni, hogy ezért a címért a HVG mögött is óriási verseny zajlik, népes mezőny küzd a kiemelkedő helyezésekért, gyakorlatilag fej-fej mellett haladva.

És szégyenükben még ők sem vállalták fel a hír közlését…

Laudáció helyett, kérem, nézzék meg ismét Niedermüller Péter produkcióját, amellyel a díjat kiérdemelte:

 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.