Titokban egyeztetett Gyurcsány, Karácsony és Alföldi

A megbeszélésen részt vettek a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai is.

Magyar Nemzet
Forrás: HÍR TV2020. 09. 08. 12:45
KARÁCSONY Gergely; Balázs Péter; GYURCSÁNY Ferenc
Minden jel szerint Gyurcsány több fronton is elkezdte gyengíteni a konkurens pártokat Fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Titkos megbeszélést folytatott Gyurcsány Ferenc a színművészeti egyetemről – tudta meg a Hír TV.

Információik szerint a Demokratikus Koalíció elnöke

három nappal ezelőtt Karácsony Gergellyel és Alföldi Róberttel egyeztetett. A megbeszélésen részt vett az intézmény egyik diákja, Bohos Imre és az egyetemfoglalás egyik szervezője, Rózsa László is.

Történt mindez úgy, hogy a színművészeti egyetem diákjai korábban azt állították, hogy tiltakozó akciójuk politikamentes – emlékeztetett a Hír TV.

L. Simon László felelőtlenségnek nevezte a Színház- és Filmművészeti Egyetem leköszönő vezetőinek viselkedését. Az Országgyűlés kulturális bizottságának elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: egy teljesen szabályos eljárás során történik fenntartóváltás az egyetemen, mert az oktatás fejlesztésére és korszerűsítésére szükség van. A politikus hozzátette: jogkövető magatartásra kellene ösztönözni a diákokat, és nem arra, hogy illegitimnek nevezzenek olyan döntéseket, amelyek törvényesen és szabályosan születtek.

Az érintettek reakciói ITT olvashatók.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.