Üzenet az Európai Bizottság elnökének: Fejezzék be az LMBTQ-gyarmatosítást!

Petícióval tiltakozik az LMBTQ-ideológia erőszakos terjesztése ellen a CitizenGO.

Forrás: citizengo.org2020. 12. 03. 20:10
Revellers participate in the annual gay pride parade in Amsterdam
Ha valaki nem veszi át a szélsőséges gender-ideológiát, azt azonnal megbélyegzik Fotó: Piroschka Van De Wouw Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Petícióval tiltakozik az LMBTQ-ideológia erőszakos terjesztése ellen a CitizenGO. A napokban elindított aláírásgyűjtési kezdeményezést annak apropóján hívták életre, hogy az Európai Bizottság egyértelművé tette: LMBTQ-célokat támogató stratégiát kíván bevezetni valamennyi uniós ország számára,

akik pedig nem hajlandók követni a szivárványos parancsokat, azokat kizárhatják az uniós támogatásokból,

ideértve a Covid–19-válság kezelésére szolgáló helyreállítási alapot is.

A november 12-én kiadott LMBTQ-stratégia kapcsán a CitizenGO kampánykoordinátora emlékeztetett: ez a veszélyes eljárás jogi integrációt kíván elérni európai és nemzeti szinten többek között olyan sarkalatos témákban, mint a genderoktatás bevezetése az iskolákban, a homoszexuális kapcsolatok jogi elismerése minden európai országban, valamint a helyreállítási alap felhasználása az LMBTQ-célok támogatására.

Schittl Eszter, a kezdeményezés elindítója szerint

ideológiai gyarmatosítást hajtanak végre országaink ellen, megpróbálva lerombolni a kultúránkat, az identitásunkat, valamint a hitünket is.

Ezért az Ursula von der Leyennek címzett üzenetében a CitizenGO emlékezteti a bizottság elnökét Európa keresztény gyökereire és az Európai Unió alapítóinak szándékaira, valamint arra kéri az EB-t, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását olyan kérdésekben, mint a család, a szexualitás, az oktatás, a házasság és a biológia, valamint vonja vissza az LMBTIQ 2025 stratégiát, és ne veszélyeztesse a tagállamok vétójogát.

A petíció – amit két nap alatt már több mint 90 ezer ember írt alá – IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.