Vágó István méretes baklövése

Összenő, ami összetartozik.

2019. 09. 04. 13:33
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rögzítsük a meghökkentő tényt: a DK-s Vágó István (ex-kvízmester) az őszi önkormányzati választáson, a Hegyvidéken a Jobbik támogatásával fog elindulni.

Az tisztán látszik, hogy egyik ellenzéki párt részéről sem beszélhetünk már elvekről, értékekről. Számos helyen vannak meglepő összeborulások, de ez a nász mindent felülír. Ez a torz, groteszk összefogás nem zavarja az egykor harcos antifasiszta Vágót és az egykor radikális jobboldali pártot sem, hiszen Orbán Viktor a fő ellenség.

Vágó ezzel a lépésével korábbi elveit vágta sutba – egy kommentre reagálva –, azt mondta: ma a Fidesz a nagyobbik rossz, így még a Jobbikkal való együttműködés is indokolható.

Idézzük fel egy korábbi bejegyzését: „Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok”

Majd később ezt az állítását újfent megerősítette az ATV-nek. Így már kissé árnyaltabban láthatjuk a mostani összeburulás lényegét.

Ezekből a jelekből ugyanis jól látható, hogy nemcsak egykori szélsőjobb indult el az ellenkező politikai irányba, a ballib is öles léptekkel halad a szélsőjobb felé.

Ahogy egyik kommentelőtől olvassuk a bejegyzés mellett: „Szebb jövőt, Vágó úr! Üdv a Jobbik csapatában!”

Összenő, ami összetartozik.

Fotó: Facebook

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.