Vállalkozás- és gazdálkodástudományi doktori iskolát indít a BGE

Vállalkozás- és gazdálkodástudományi doktori iskolát indít szeptembertől a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE). A doktori iskola, amelyet Losoncz Miklós kutatóprofesszor vezet, elsősorban a kis- és középvállalkozások üzleti és menedzsment tématerületeit helyezi képzési és kutatási fókuszába – közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 02. 15. 8:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az iskolában társadalomtudományok tudományterületen, gazdálkodás- és szervezéstudományok tudományágban, ezen belül a vállalkozások kutatásának területén kívánnak szakembereket képezni. Elsősorban gazdasági jellegű mesterszakokra épülő képzések lesznek, de az iskola nyitott más mesterszakos végzettséggel rendelkező jelentkezők előtt is, akik a vállalkozás- és gazdálkodástudományok terén kívánnak tanulmányokat folytatni – jelezték.

Heidrich Balázs, a BGE rektora szerint az egyetem képzési kínálatának fejlesztése és az alkalmazott tudományok egyeteme rang 2016-os elnyerése mellett a vállalkozás- és gazdálkodástudományi doktori iskola indítása is kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy az intézmény sikeresen bővítette oktatási és kutatási portfólióját, mindamellett, hogy fokozatosan tudta emelni a képzések minőségét – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.