Völner Pál: Álcivilek szálltak be a felelőtlenségi versenybe

„Semmibe veszik az orvosok, az ápolók és a magyar családok harcát a vírus ellen, csak azért, hogy nyafoghassanak egy kicsit” – fogalmaz Facebook-üzenetében Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára azokkal kapcsolatban, akik szerint engedni kellene a bezárások elleni tiltakozások szervezését.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 17. 12:00
VÖLNER Pál
"Nem akarunk olyan problémákkal küzdeni, amelyeket nyugaton sem tudtak megoldani." Fotó: MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sorosista álcivil szervezetek a járványügyi helyzet ellenére tömegeket terelnének össze az utcán – figyelmeztet Völner Pál, az Igazságügy Minisztérium államtitkára Facebook-üzenetében. Völner figyelmeztet, a felelőtlen hangoskodók ezzel tönkretennék az orvosok és ápolók áldozatos munkáját. Az államtitkár azért tette közzé posztját, mert március 15-én a járványügyi rendelkezéseket megsértve több száz fős tömeg gyűlt össze a járvány miatti lezárások ellen tiltakozva. A hangjukat hallató álcivil szervezetek szerint ez rendjén való.

Völner Pál szerint súlyos felelőtlenség most bármiféle tömegrendezvényt szervezni
Fotó: MTI-archív

Most az álcivilek szálltak be a felelőtlenségi versenybe: éppen azon siránkoznak, hogy járványhelyzetben nem lehet tüntetni, gyülekezni. Az egészségügyi dolgozók emberfeletti teljesítménnyel mentik az életeket, és az emberek zöme a munkájában és a magánéletében is komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy minél kevesebbet érintkezzen másokkal, hogy így is akadályozza a vírus terjedését. A Soros-szervezetek pedig eközben gondolkodás nélkül összeterelnének több tucat, esetleg több száz embert, hogy kockára tegyék az életüket és egészségüket” – fogalmazott az államtitkár. Hozzátette: – „Gyurcsány és csatlósai az oltás ellen hergelik az embereket – miközben ők, ha le tudják pacsizni egy-egy haverral, soron kívül beadatják maguknak. Kamuvideóval és álhírekkel támadnak, az úgynevezett újságíróik folyamatosan szinte pánikkeltő cikkeket adnak közzé. Hazudnak a statisztikákról, hazudnak a külföldi trendekről. A baloldalt soha nem érdekelte a magyar emberek sorsa, és most sincs ez másként. Simán kockára teszik bárkinek az életét, csak hogy szidhassák kicsit a kormányt.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.