időjárás 8°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Idő előtt: M2 és Z4 frissítés

Forrás: Autó-Motor
2022.09.25. 16:48
borítókép

A BMW két fontos újdonságáról is idő előtt láttak képek napvilágot, téglalap alakú légbeömlők teszik különlegesség az M2-est.

Kitart a megszokott méretű vesék mellett a BMW M2-es, de ezt már megállapíthattuk a gyári kémfotók alapján is, viszont most már tisztán látni, hogy a téglalap alakú légbeömlőkkel játszanak a formatervezők. A végleges teljesítményszámokat még nem ismerjük, de valahol 400 lóerő felett lesz majd a 3,0 literes soros 6 hengeres biturbó teljesítménye – október 12-én minden kiderül, akkor mutatják be hivatalosan az autót.

De egy másik BMW újdonság is idő előtt napvilágot látott, a felfrissített Z4-es orrának a fényképe is felkerült az internetre a BMW svájci forgalmazójának jóvoltából, aki aztán gyorsan el is távolította azt. Visszaszorul a króm, helyette a fényes fekete karosszériadíszek hódítanak, a műszaki változások minimálisak lesznek. A BMW Z4 frissítés bemutatójának időpontja nem ismert, de az igen, hogy a jelenlegi modellt még 2025-ig a kínálatban akarják tartani a bajorok - olvasható az Autó-Motor cikkében.

Fotók és cikk forrása: AUTÓ-MOTOR