időjárás 12°C Diána, Rikarda 2021. September 18.
logo

Íme néhány furcsaság, amelyeket az emberek vonzónak találnak

Forrás: Unilife
2021.09.12. 20:24

Az emberi érzelmek és a vonzalom kifürkészhetetlenek: mindenki tudja ezt, aki már legalább egyszer volt szerelmes életében.

A legtöbbször, ha megkérdezik tőlünk, mit találunk vonzónak a másikban, olyan hétköznapi dolgokat kezdünk el felsorolni, mint a humor, a tekintet, a mosoly, az intelligencia – a sort estig folytathatnánk. Előfordul azonban, hogy valami ennél meglepőbb tulajdonság vagy gesztus vált ki belőlünk erős vonzódást – írja a UniLife.

A Redditen több mint tízezren vallottak arról, az ő szemükben milyen szokatlan dolgok számítanak őrületesen vonzónak.

Ami a külcsínt illeti...

Nem meglepő, hogy a megjelenés fontos szerepet játszik a vonzalom kialakulásában, de azért itt is lehet olyan dolgokat felsorolni, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy bárki vonzónak találja őket. Az övüket ki vagy éppen becsatoló férfiak látványát még éppenséggel meg is tudjuk érteni, azonban arról sejtelmünk sincs, miért nyűgöz le valakit totálisan egy téli ruhákba (vastag kabát, kesztyű, sapka stb.) öltözött nő.

Ha nem tökéletesen szabályos a fogsorod, van egy pompás hírünk: sokan éppen a kicsit összevissza fogakért vannak oda! A vizsgaidőszakban/bulizásokban szerzett táskákat sem kell szégyellni a szemed alatt: mindkét nem esetében vannak, akiknek ez a gyenge pontjuk.

 

Beszéljenek a tettek!

Ha kicsit is nehezen megy a parkolás, akkor könnyedén megértheted, miért szörnyen szexi egyesek szerint, mikor valaki villámgyorsan beáll a legkisebb parkolóhelyre is, és a jellegzetes, tolatás közbeni hátrafordulásban is meg tudjuk találni a vonzerő forrását. Meglepőbb viszont az, hogy valaki azt találja lenyűgözőnek, ha a másik arcának legkisebb rezdülése nélkül képes citromot enni (ez teljesen komoly).

 

A furán és feltűnően nevetőknek sem kell csüggedniük: ami a barátaid rémálma, azért mások teljesen odavannak. Hasonló a helyzet a tüsszentéssel is: valaki az aranyos, alig hallható, más pedig az egetrengetően hangos verziót találja vonzónak. Örömhírrel szolgálunk azoknak is, akiket az anyukájuk a bulik után terjengő, tipikus "másnaposszaggal" zaklat, ugyanis van, akinek ez is iszonyatosan bejön.

 

Mindent egybevetve tehát elmondhatjuk, hogy talán nincs is olyan tett vagy tulajdonság – legyen bár a nagy átlag szerint közömbös vagy akár visszataszító –, amely ne indítaná be egyesek fantáziáját, és ez jól is van így. Mi a tanulság? Nos, sosem szabad elkeseredni, biztosan lesz valaki, aki a te hülyeségeidért lesz oda!

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels