Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 18., péntek, Lukács napja

Címke: Afrika

51 cikk 1/6 oldal

Macron: Veszélyben vannak a menekültek jogai

– A menekültek és bevándorlók jo­gait veszély fenyegeti Európában, noha a rászorulók megsegítése az európaiság alapját jelenti – jelentette ki tegnap Emmanuel Macron Strasbourgban.

Háromszögletű vitorla

Mára Afrika világviszonylatban az élre tört a heroinfogyasztásban. Ez összefüggésben van a kínálat hatalmas bővülésével. A következmények pedig elborzasztóak az egész afrikai társadalomra nézve.

Meghalt a tongai miniszterelnök

Meghalt 78 éves korában Akilisi Pohiva tongai miniszterelnök, aki sokat tett a csendes-óceáni szigetország demokratizálásáért.

Afrika már nem a nyomor földje

A valóságban a tőlünk délre elterülő kontinens messze nem egységes és nem az a halott és szörnyű föld, amelynek sokszor beállítják a médiában különböző politikai célok érdekében.

Virágozzék száz antenna!

Kínai kungfufilm verekedésének zaja szűrődik ki az egyik viskóból Nairobi külvárosi nyomortelepén, Limuruban. Folyó víz nincs, a házikót is hullámlemezből tákolták össze.

Európában is terjed a nemi csonkítás

Több mint kétszázmillió olyan nő él a világon jelenleg az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint, akiknek a nemi szervét kulturális, társadalmi vagy vallási szokásokra hivatkozva csonkították meg.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …