Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: Afrika

60 cikk 1/6 oldal

Afrikában már kezd kialakulni a migráció kultúrája

Az észak-afrikai államok a 2010-es évek elejéig viszonylag stabilan útját állták a migrációnak, ám az arab tavasz után több ország megrendült vagy szétesett – mondta Marsai Viktor egyetemi oktató.

Afrikát célozza Berlin nagyhatalmi politikája

Második alkalommal rendezik meg a Németország-Afrika csúcstalálkozót, az esemény Berlin ambícióit jelzik a kontinensen. Merkel a befektetések ösztönzését politikai feltételekhez kötné.

A nyugati világ megfékezné az afrikai népességrobbanást

Az afrikai népességrobbanás és az annak következtében súlyosbodó migrációs válság lehet a mozgatórugója a kedden kezdődött, az ENSZ Népesedési Alapjának égisze alatt szerveződött kenyai konferenciának.

Európában félreértik Afrikát

Hölvényi György szerint nagyon fontos, hogy először is azt tudatosítsuk: az afrikai kontinens nem egy távoli, érdektelen földrész, amelyhez nekünk, európaiaknak semmi közünk nincs.

Moszkva ismét közeledne Afrikához

Oroszország is elindította a versenyt afrikai jelenléte megerősítése érdekében, a rajtpisztolyt a napokban sütötték el Szocsiban.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …