Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma napja
HÍR TV – Publi Café:Donáth Anna magyar BLM-ről elmélkedett.

Címke: alagút

9 cikk 1/1 oldal

Épül a világ leghosszabb vízalatti alagútja

A világ leghosszabb, 18 kilométeres vízalatti alagútjával kötik össze Dániát és Németországot a balti-tengeri Fehmarn(dánul: Femern)-szorosban.

Amerikai elnök: Már látjuk a fényt az alagút végén

„Már látjuk a fényt az alagút végén” – hangoztatta az amerikai elnök a Fehér Házban vasárnap este, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket irányító munkacsoport szokásos sajtókonferenciáján.

Jövőre ígéri Elon Musk a vegasi alagutat

A vegasi alagút a kongresszusi központtól a kaszinókkal teli Strip bulvárig húzódna két járattal, mindegyik körülbelül másfél kilométeres hosszon.

Újra erősödik a migrációs nyomás a határainkon

A határok védelme fontosabb, mint valaha – hangsúlyozta Dömötör Csaba arra reagálva, hogy a rendőrség közölte: újra egyre intenzívebbé válik a migrációs nyomás hazánkon.

Földalatti szakemberek

A sokoldalú ember minap közreadott Facebook-tanulmányában azt igyekszik bizonyítani: szimpla kitaláció, kormányzati hülyítés, hogy migránsalagutak léteznek a déli határkerítés alatt.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …