Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 1., szerda, Hugó napja
HÍR TV - Keménymag:Nem csak a vírussal állunk háborúban

Címke: állampolgárok

7 cikk 1/1 oldal

Szigorítják a Szerbiába utazók határátlépését

Korlátozásokat vezetett be a szerb határőrizet, változások lépnek életbe a magyar-szerb határszakaszon – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon hétfő hajnalban.

Hollandiának nem kell visszafogadnia a dzsihadista anyákat

Titkosszolgálati információk szerint a szíriai kurd erők által ellenőrzött térségben ötvenöt holland származású vagy kötődésű dzsihadistáról, valamint legalább kilencven gyerekről tudni.

Koszovó hazahozta száztíz állampolgárát Szíriából

Koszovó hazatelepítette száztíz állampolgárát Szíriából, főként olyan nőket, akik követték dzsihadista férjüket a háborús zónába, valamint az ő gyerekeiket – közölte szombaton a koszovói igazságügyi miniszter.

Már huszonkét párt közül választhatunk május 26-án

A Magyar Posta megkezdte a május 26-i európai parlamenti választás értesítőinek kézbesítését. A 7,9 millió választópolgárnak legkésőbb április 5-ig meg kell kapnia a névre szóló küldeményt.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …