Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 21., hétfő, Máté, Mirella napja
HÍR TV – Bayer-Show:Ha van kalap, az a baj, ha nincs kalap, az a baj

Címke: áremelkedés

15 cikk 1/2 oldal

Bulgária nem erőlteti az euró bevezetését

Eredetileg Bulgária úgy tervezte, hogy 2020. április végéig csatlakozik az úgynevezett ERM–2 árfolyamrendszerhez, ehhez képest a miniszterelnök bejelentése nagy fordulatot jelent.

Nagy volt az áremelkedés az év végén

Decemberben négy százalék volt az egy évvel korábbi szinthez képest mért infláció Magyarországon, a tavalyi egész éves adat ezzel szemben 3,4 százalék, ami meghaladja az MNB inflációs célját.

Meglódult az infláció novemberben

Novemberben 3,4 százalék volt Magyarországon az áremelkedés éves üteme az egy évvel korábbi szinthez képest a Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint.

Elemzők: Továbbra is kettősség jellemzi az infláció alakulását

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közölt jelentése szerint októberben a fogyasztói árak átlagosan 2,9 százalékkal voltak magasabbak októberben az egy évvel korábbiaknál, szeptemberhez viszonyítva 0,6 százalékkal emelkedtek.

Áremelkedést várnak a kukoricatermelők

Áremelkedést várnak a kukoricatermelők a hamarosan felpörgő aratás után – értesült szerdai számában a Világgazdaság.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …