Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 20., csütörtök, Aladár, Álmos napja

Címke: Beata Szydlo

7 cikk 1/1 oldal

Szocialista bosszú a varsói kabineten?

Az EP egyes frakciói felrúgták a sokéves konszenzust, amikor foglalkoztatási és szociális bizottság elnöki posztjára második nekifutásra sem választották meg Beata Szydlot.

Beata Szydlo: lejárt Tusk ideje Lengyelországban

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke nem fogja átvállalni a lengyel ellenzéki Polgári Platform vezetését, miután a párt részvételével megalakított koalíció nem nyerte meg az EP-választást – vélekedett Beata Szydlo.

Az EU jövőjéről döntünk a hó végén

Bárhogyan alakulnak is az európai parlamenti választások, a Jog és Igazságosság pártja a jövőben is együttműködik a Fidesszel – mondta Beata Szydlo lengyel miniszterelnök-helyettes.

Egy platformon van a közép-európai jobboldal

A Közép-Európa politikai egységét tárgyaló konferen­cián a lengyel miniszterelnök-helyettes közölte: az eddigi legfontosabb európai parlamenti választásokra kerül sor.

Beata Szydlo: Reformokra van szükség az Európai Unióban

Reformokra van szüksége az Európai Uniónak, hogy meg tudja előzni a válságokat és válaszolni tudjon az új kihívásokra – mondta a lengyel miniszterelnök-helyettes a Nézőpont Intézet és a Waclaw Felczak Alapítvány konferenciáján pénteken Budapesten.

Meghalt Jan Olszewski egykori lengyel kormányfő

Nyolcvannyolc éves korában meghalt Jan Olszewski egykori lengyel kormányfő – közölte pénteken a Jog és Igazságosság (PiS) lengyel kormánypárt egyik vezetője.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …