Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: Belgium

73 cikk 1/8 oldal

Hűtőkamionba rejtőző migránsokat fogtak el Belgiumban

A belga szövetségi rendőrség rövid tájékoztatása szerint az eritreai és szudáni migránsok – közöttük három nő – a hűtőkamion rakománya közé rejtőztek azzal a céllal, hogy Nagy-Britanniába jussanak.

Megelégelték a migránsokat

Valamennyi, az EU határán fekvő tagállamra, így Magyarországra is migrációs terhet róhat a frissen nyilvánosságra hozott belga menekültügyi szigorítás.

Import helyett hazai imámokat képeznek

Jövőre imámképzés indul Belgiumban, amelynek nem titkolt célja, hogy nagyobb rálátást biztosítson a belga államnak a muszlimok vallási életére.

Áthúzódik 2020-ra a belga kormányválság

Politikailag érzékeny kérdésre tapintott Fülöp belga király, amikor karácsonyi beszédében mielőbbi kormányalakítást sürgetett.

Idegen kezek a táskánkon

A korábban terrortámadások sújtotta Belgiumban ma már mérséklődött a fenyegetettség mértéke, de az utcákat továbbra is fegyveresek őrzik.
73 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …