Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 11., kedd, Ferenc napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBOrbán Viktor egy szabad, bátor ember

Címke: Belgium

210 cikk 1/21 oldal

Lázadnak a kulturális központok és szórakozóhelyek Belgiumban

Szigorítana a svéd kormány a késtörvényen; amerikai multik is támogatják a transzneműek alkalmazását előíró törvényt. Elkezdődött az idős hajléktalanok oltása Szicíliában; a tilalom ellenére is kinyitnak a belga szórakozóhelyek.

Hat biológiai nemet különböztet meg az amerikai képviselő

Online tartják meg a belgiumi Pride felvonulást; nyáron is nyitva maradhatnak az olasz iskolák. Svédországban családi óvoda működik egy terrorista otthonában; egy amerikai jogalkotó szerint hat biológiai nem létezik.

Nem kérnek oltást a svédországi migránsok

Tűzijátékkal lőtték egy francia rendőr házát; Norvégia „kölcsönadja” nem használt vakcináit. Szuperagresszív indiai koronavírus-variánst hordozó diákcsoport fertőzhetett Párizs és Belgium között; alacsony az oltási hajlandóság a stockholmi bevándorlók körében.

Akasztott babákkal követelik függetlenségüket a katalánok

A híres svéd orvos tudatosan AstraZeneca-vakcinával oltatta be magát. Fiktív álláspályázatokkal vizsgálják a diszkriminációt Belgiumban. A francia fehérneműboltok bugyikat küldtek tiltakozásul a miniszterelnöknek. A katalán nacionalista pártok függetlenségükért harcolnak.

Homoszexuális fesztivált szerveznek Brightonban

A járványügyi adatok meghamisításával vádolja a kormány Madridot; párizsi fiatalok ételfutárnak öltözve szegik meg a kijárási tilalmat. Belgiumban ingyenes pszichológiai kezelést kapnak az egyéni vállalkozók; nyárra tervezik a Brightoni Medvék LMBTQ-fesztivált.
210 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége