időjárás 15°C Paszkál 2022. május 17.
logo

találatok a(z) #Benedikt Károly hashtagre (9)

Nincs vásárlási láz a lakáspiacon

Bár az új építésű lakásoknál az ötszázalékos forgalmi adó kivezetése némi plusz forgalmat hozott az év végére, szokásos módon decemberben lesz a legkevesebb adásvétel.

Nem kapkodjuk el a lakásvásárlást

A családvédelmi akcióterv elindulása elsősorban középtávon érezteti majd jótékony hatását, de most még az új szuperkötvény befektetőket elszívó hatását sem lehet egyértelműen látni a lakáspiacon.

Átrendeződik a lakáspiac

Nemcsak a családvédelmi akcióterv miatti kivárás látszik a július elseje előtti lakáspiaci forgalmon, hanem az új magyar államkötvény elszívóereje is.

Kiugróan drágul a panel Budapesten

Az átlagos négyzetméterárak sok lakótelepen már a 600 ezer forintos szintet verdesik, a szakértők szerint amíg felfutóban van az ingatlanpiac, addig a házgyári lakások ára is tovább emelkedik.

Rutinosak a kínaiak a lakáspiacon

Ráéreztek az ingatlanközvetítők is a kínai vásárlók fontosságára az elmúlt években. Van hálózat, amely külön irodát üzemeltet ázsiai érdeklődőknek, másnál a honlap érhető el a nyelvükön.

Délkeleten is több ingázó várható

Ha nem is robbanásszerű, de jelentős változás várható Budapest délkeleti agglomerációjának ingatlanpiacán az M4-es gyorsforgalmi út megépítésével.

1/1 oldal