Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: beruházás

306 cikk 1/31 oldal

Külföldi hallgatóknak építenek oktatási központot a Debreceni Egyetemen

Eredményes volt a Learning Center építésére kiírt közbeszerzési eljárás a Debreceni Egyetemen (DE), a nyertes ajánlattevővel megkötötték a kivitelezői szerződést. Három pályázó közül a nyertes debreceni Dryvit Profi Kft. nettó 3,4 milliárd forintos költséggel építheti fel az intézmény új, több mint 4000 négyzetméteres, multifunkciós oktatási épületét az Egyetem téri campuson – közölte az egyetem sajtóirodája szerdán az MTI-vel.

Átadták a kiscsőszi Hunyor Regionális Népi Kézműves Alkotóházat

Átadták szerdán a kiscsőszi Hunyor Regionális Népi Kézműves Alkotóházat, az új táncházi épületet, a parasztállatkertet, a lakodalmi csárdát és pajtát magába foglaló Élő Forrás Hagyományfalu beruházást – közölték a szervezők az MTI-vel.

Telephelyet adott át Farkas Sándor

Az államtitkár az avatóünnepségen elmondta: a magyar mezőgazdasági beruházások értéke 2019 első három negyedévében 301 milliárd forint volt.
306 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …