Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: beruházás

256 cikk 1/26 oldal

A legjobb nemzetközi középület lett a Magyar Zene Háza

Ez is visszaigazolja, hogy a Liget Budapest Projekt, Európa legnagyobb kulturális városfejlesztése, nemcsak a Ligetre lesz pozitív hatással, hanem Budapest és Magyarország nemzetközi megítélésére is.

Fejlesztik Nyíregyháza kulturális negyedét

Mintegy 1,6 milliárd forintból bővíti Nyíregyháza kulturális negyedét a város önkormányzata, a három részből álló beruházás keretében megépül egy színháztörténeti múzeum, megszépül két belvárosi közterület és folytatódik a Kállay-kúria fejlesztése.

Tovább bővültek a beruházások

A meghatározó nemzetgazdasági ágak közül kimagasló volt a feldolgozóipari fejlesztések, az ingatlanpiaci és építőipari beruházások bővülése.

Felgyorsítanák a Paks II beruházást

Az európai gyakorlatnak és a nukleáris biztonsági előírásoknak megfelelően módosíthatják a paksi atomerőmű terület-előkészítési munkáit is szabályozó kormányrendeletet.

Már csaknem 35 ezren álltak ki a Liget projektért

Az aláírók arra kérik a kormányt, hogy minden törvényes lehetőséget kihasználva vigye végig az elmúlt száz év legnagyobb kulturális és parképítészeti beruházását.
256 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …