Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: beruházás

282 cikk 1/29 oldal

Budapesten lesz a Roszatom új régióközpontja

Közép-Európában a világ más részeihez hasonlóan reneszánszát éli ma az atomenergetika. A Magyar Nemzet értesülései szerint Budapestre telepíti közép-európai székhelyét a Roszatom.

Az ellenzék az ország érdekeivel is hadilábon áll

Az LMP még mindig ott tart, hogy a Paks II beruházás drága, veszteséges és klímavédelmi szempontból is előnytelen. A két új paksi blokkal kapcsolatban tízezermilliárd forintos költséget emlegetnek.

Kőberakót is akarnak Balatongyörökre

Kibújt a szög a zsákból a Balatongyörökre tervezett hajókikötő ügyében a településen ma este megtartott lakossági fórumon.

Innovációs gigaberuházások jönnek

A 300 milliárd forintot is meghaladja az a beruházás, melynek keretében országszerte nyolc helyszínen hoznak létre egyetemi innovációs központokat – jelentette be Palkovics László.

Megépülhet a szekszárdi légimentőbázis

Megépülhet Szekszárdon a 2007 óta tervezett légimentőbázis, a Készenléti Rendőrség jelezte a projekt befejezésének szándékát az önkormányzatnak.
282 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …