Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: beruházás

891 cikk 1/90 oldal

Beruházások indulnak Mezőhegyesen

Megújítják a lótenyésztésre használt majorépületeket, a központi ménesudvarban található, még fel nem újított ingatlanokat, és ősszel indul a műemlék Hamvay-fogadó rekonstrukciója is.

Esélytábor és raktárbázis épült Kastélyosdombón

Soltész Miklós egyházi és nemzetségi kapcsolatokért felelős államtitkár az átadáson hangsúlyozta: az egyházi karitatív szervezeteknek nagy szerepük van abban, hogy szemléletváltás történt a szociális segélyezésben.

Bővítik a zalaegerszegi inkubátorházat

A jelenleg 6500 négyzetméternyi terület közel 320 millió forintos beruházással újabb 1600 négyzetméternyi területtel bővül.

Hétfőn kezdődik a Pasaréti út felújításának második üteme

Budapest, 2019. július 27., szombat (MTI) – Hétfőn kezdődik a Pasaréti út felújításának második üteme a Gábor Áron út és Pasaréti tér közti szakaszán, amely az 5-ös busz útvonalát, valamint a közúti forgalom rendjét is módosítja – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, az MTI-vel.
891 cikk 1/90 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.