Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 22., kedd, Előd napja

Címke: Boris Johnson

144 cikk 1/15 oldal

Boris Johnson kért is halasztást, meg nem is

Újra az EU térfelén pattog a labda brexitügyben: teljes mértékben az állam-és kormányfők belátásán múlik, hogy a miniszterelnök vagy a – látszólag működésképtelen – londoni parlament iránymutatását követik.

Boris Johnson: Nem tárgyalok az EU-val a halasztásról

Johnson bejelentésének előzményeként a képviselők megszavazták azt a módosító indítványt, amelynek célja a Brexit feltételrendszerét rögzítő, e héten elért megállapodás formális jóváhagyásának halasztása.

Boris Johnson megnyitotta a szombati vitanapot

A kormány által beterjesztett jóváhagyási indítványhoz több módosító javaslat is érkezett, és ezek között van olyan, amely jó eséllyel megakadályozza a megállapodásról szóló érdemi szombati szavazást.

A voksokért harcol Boris Johnson

Bár Boris Johnson „nagyon magabiztos” azzal kapcsolatban, hogy a londoni parlament alsóháza a mai szavazáson elfogadja a legújabb EU-megállapodást, a számok nem támasztják alá a kormányfő optimizmusát.

Brüsszeli egyezség a brexitről

Egy emberként lélegeztek fel tegnap délelőtt Brüsszelben az eurokraták: még a tagállami állam- és kormányfők találkozójának kezdete előtt, alsóbb szinten megállapodás született a brexit­alkuról.

Minden út a brexithez vezet

Boris Johnson konzervatív párti miniszterelnök kormányának új programját II. Erzsébet királynő ismertette a brit parlament felső kamarájában, a Lordok Házában.
144 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …