Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 8., szombat, László napja
HÍR TV – TROLLKi az a Bede Márton?

Címke: Boross Péter

13 cikk 1/2 oldal

Mindenki mindenkit másnak hitt

Hivatalosan 1990. december 2-án volt az első úgymond baráti kapcsolatfelvétel a magyar belügyi szervek és az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI között.

Sarkunkra állni

Ha egy pártszövetség harmadszor is kétharmados többséget tud szerezni a választásokon, akkor komoly hibát követ el, ha ezt nem érvényesíti, főképpen a kultúra területén.

Ötvenhat hősei példát mutatnak

Boross Péter volt miniszterelnök kijelentette, az 1956-os forradalom és szabadságharc a titka annak, hogy miért maradt meg a magyarság Európában.

Boross Péter: 1956 a magyar megmaradás titka

„Az egész európai civilizáció kezd olyan változásokkal terhelődni, ami nem lehet a mi sorsunk” – mondta a volt kormányfő, a Szabadságharcosokért Közalapítvány elnöke.

Ne aggódjunk a hírünk miatt!

Ne higgyük el, hogy ha megszólaltatnak egy franciát vagy németet, aki bírál bennünket, az az egész nemzetének a véleménye. Szó sincs róla.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …