Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 25., szombat, Pál napja

Címke: Boross Péter

9 cikk 1/1 oldal

Sarkunkra állni

Ha egy pártszövetség harmadszor is kétharmados többséget tud szerezni a választásokon, akkor komoly hibát követ el, ha ezt nem érvényesíti, főképpen a kultúra területén.

Ötvenhat hősei példát mutatnak

Boross Péter volt miniszterelnök kijelentette, az 1956-os forradalom és szabadságharc a titka annak, hogy miért maradt meg a magyarság Európában.

Boross Péter: 1956 a magyar megmaradás titka

„Az egész európai civilizáció kezd olyan változásokkal terhelődni, ami nem lehet a mi sorsunk” – mondta a volt kormányfő, a Szabadságharcosokért Közalapítvány elnöke.

Ne aggódjunk a hírünk miatt!

Ne higgyük el, hogy ha megszólaltatnak egy franciát vagy németet, aki bírál bennünket, az az egész nemzetének a véleménye. Szó sincs róla.

Haditanács

Hol vannak már azok a daliás idők, amikor a magyar légtér biztonságát két vadászgép „szavatolta”. Akkor, 2005 táján honvédségünk oly szegény volt, mint a templom egere.

Még nem dőlt el Európa sorsa

A demokratikus választásokon alapuló nemzetállami modellt akarják lejáratni azok az erők, amelyek megpróbálnak felbomlasztani minden pozitív értékrendet — mondta a Magyar Nemzetnek Boross Péter.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …