időjárás 13°C Ferenc 2023. október 4.
logo

Boross Péter: A Nyugat több tízezer ártatlan halálához járul hozzá

2022.04.27. 09:24 2022.04.27. 09:28
Boross Péter: A Nyugat több tízezer ártatlan halálához járul hozzá

Azzal, hogy fegyverekkel támogat egy megnyerhetetlen háborút.

Boross Péter szerint tarthatatlan, hogy a balliberális ellenzék magyarellenes törekvéseihez külföldről kér támogatást, ezért újra kell gondolni a Büntető törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseit. Az egykori miniszterelnök arról is beszélt a Pesti TV-ben, hogy Gyurcsány Ferenc hiába próbál folyamatosan visszakapaszkodni a hatalomba, mert a személye rehabilitálhatatlan a magyar közvélemény előtt – idézi a Pesti Srácok.

A kilencvenhárom éves kora ellenére rendkívül frissen gondolkodó és érvelő Boross Péter Stefka Istvánnal és Szakál Borostyánnal beszélgetve arra is kitért, hogy

az ukrán–orosz háborúban egy atomhatalommal szemben nem lehet győzni, ezért mélyen felelőtlen az, hogy a Nyugat fegyverekkel támogatja a konfliktus folytatását.

Ez Ukrajna infrastruktúrájának, gazdasági erejének szétbombázását jelenti, több millió embert kényszerítve hazája elhagyására, és több tízezer ártatlan halálát okozva. Boross Péter a Pesti TV Boomerlázadás című hétfői műsorában üdvözölte, hogy az ötödik Orbán-kormány is kiáll a stratégiai nyugalom mellett, azaz továbbra sem küldünk fegyvereket Ukrajnának, hiszen fontos számunkra Magyarország biztonsága és a kárpátaljai magyarok békéje.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Boross Péter (Fotó: Pesti TV/Pesti Srácok)

 

Háború Ukrajnában

"Zelensky is planning his eventual exit"

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.