Boross Péter: A Nyugat több tízezer ártatlan halálához járul hozzá

Azzal, hogy fegyverekkel támogat egy megnyerhetetlen háborút.

2022. 04. 27. 9:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Boross Péter szerint tarthatatlan, hogy a balliberális ellenzék magyarellenes törekvéseihez külföldről kér támogatást, ezért újra kell gondolni a Büntető törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseit. Az egykori miniszterelnök arról is beszélt a Pesti TV-ben, hogy Gyurcsány Ferenc hiába próbál folyamatosan visszakapaszkodni a hatalomba, mert a személye rehabilitálhatatlan a magyar közvélemény előtt – idézi a Pesti Srácok.

A kilencvenhárom éves kora ellenére rendkívül frissen gondolkodó és érvelő Boross Péter Stefka Istvánnal és Szakál Borostyánnal beszélgetve arra is kitért, hogy

az ukrán–orosz háborúban egy atomhatalommal szemben nem lehet győzni, ezért mélyen felelőtlen az, hogy a Nyugat fegyverekkel támogatja a konfliktus folytatását.

Ez Ukrajna infrastruktúrájának, gazdasági erejének szétbombázását jelenti, több millió embert kényszerítve hazája elhagyására, és több tízezer ártatlan halálát okozva. Boross Péter a Pesti TV Boomerlázadás című hétfői műsorában üdvözölte, hogy az ötödik Orbán-kormány is kiáll a stratégiai nyugalom mellett, azaz továbbra sem küldünk fegyvereket Ukrajnának, hiszen fontos számunkra Magyarország biztonsága és a kárpátaljai magyarok békéje.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Boross Péter (Fotó: Pesti TV/Pesti Srácok)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.