Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: börtön

72 cikk 1/8 oldal

A merénylő jogai

A német bírói testület fontosabbnak ítélte egy nem is német személyiségi jogait a német állampolgárok élethez való jogánál.

Súlyos börtönbüntetést kapott egy ausztrál pedofil

Harmincöt év börtönbüntetésre ítéltek egy pedofil férfit Ausztráliában, aki 47 fiút molesztált szexuálisan – közölte szerdán a délkelet-ausztráliai Victoria állam bírósága.

Több tucat rab szökött meg egy paraguayi börtönből

A brazíliai Első Fővárosi Kommandó (Primeiro Comando da Capital, PCC) nevű bűnszervezethez tartozó legalább 75 rab szökött meg vasárnap a paraguayi Pedro Juan Caballero börtönéből.

Zárt körű rendezvények

Orbán Viktor miniszterelnöknek az évkezdő sajtótájékoztatóján tett kijelentése – nem pénzjutalom, hanem büntetés jár a bűnözőknek – zene füleinknek.

Négy év börtön jár a hazatért dzsihadistának

Letöltendő börtönbüntetésre ítéltek tegnap egy 24 éves dzsihadistát, aki áprilisban tért vissza Bosznia-Hercegovinába, korábban pedig Szíriában harcolt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet soraiban.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …