Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: BÖRTÖNBIZNISZ

80 cikk 1/8 oldal

Nemzeti konzultáció kilenc kérdésben

A kormány a börtönbiznisz, a gyöngyöspatai kárpótlás, a bírósági érzékenyítés, a bírósági korrupció és a feltételes szabadlábra helyezés kérdésében kéri ki az emberek véleményét.

Sztárprókátor

Magyar György a minap börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, amikor kollégánk a börtönbiznisszel szembesítette.

Egy kanyit se a bűnözőknek!

A témában mindenki elmondhatja véleményét a rövidesen elinduló nemzeti konzultáció során, amelynek eredményét a kormányzati közlés szerint ahhoz igazított törvényalkotás követ.

„Az ellenzék hamis politikát csinál”

Lassan az unió nagyobb részének is be kell látnia, hogy Magyarország dicséretet érdemel, nem meghurcolást – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Kocsis Máté.

Felkészültek a vírus elleni védekezésre

Itthon nemzetközileg elismert járványügyi szakemberei vannak, 24 órás ügyeleti rendszert működtetnek, a határátkelőhelyeken szűrőmechanizmusokat alakítottak ki, a repülőteret pedig különösen is figyelik.

Hollik István: Állítsuk meg együtt a börtönbizniszt!

A kormánypárt álláspontja az, hogy mára nyilvánvalóvá vált: a baloldal azért állt a börtönbiznisz oldalára, mert a nyerészkedő ügyvédek közül többen a baloldali pártok emberei is egyben.
80 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …