Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 12., szerda, Pongrác napja
HÍR TV – KEMÉNYMAGAz angol nem, de a body shaming nagyon megy.

Címke: Brexit Párt

12 cikk 1/2 oldal

Lezárásellenes párttá alakítja Nigel Farage a Brexit Pártot

Átalakítja az Egyesült Királyság európai uniós kilépését támogató Brexit Pártot az azt vezető Nigel Farage, az új politikai erő a koronavírus feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások elleni harcot tűzi zászlajára.

Az urnákhoz várják holnap a briteket

Az egészségügy helyzete és a brexit tematizálja az előrehozott brit választásokat. Bár a voksolást megelőző felmérések sorra a Konzervatív Párt előnyét jelezték, a múltban többször is tévedtek a kutatók.

Közeledne az EU-hoz Boris Johnson?

Visszavonulót fújhat Boris Johnson, és Nagy-Britannia végül akár megállapodás útján is kiléphet az EU-ból október végén. Legalábbis erről beszélnek londoni források.

Politikai öngyilkosságtól óv a külügyminiszter

A briteknek az uniós választásokon mutatott megosztottságát tükrözik azok a vezető konzervatív politikusok is, akik versenybe szállnak Theresa May megüresedő pártvezetői, illetve miniszterelnöki posztjáért.

A brexitre voksoltak a britek

A brit uniós választás az Európai Unió elhagyásának kérdéséről szólt, és a kilépéspártiak válasza egyértelmű volt Nigel Farage személyében.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége