Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 13., vasárnap, Antal, Anett napja
HÍR TV - CIVIL KÖRA magyar kormány figyel a fiatalokra!

Címke: Brit Konzervatív Párt

10 cikk 1/1 oldal

Rendek

Hogyan nyerték szanaszét magukat a toryk még az északi munkásnegyedek egy részében is, egy olyan fickó vezetésével, aki első pillantásra nem úgy tűnik, ahogyan egy konzervatívot eddig elképzeltünk.

Johnson: Az új kormány január 31-ig végrehajtja a brexitet

Az új brit kormány elsöprő erejű felhatalmazást kapott a parlamenti választásokon arra, hogy végigvigye a brit EU-tagság megszűnésének (brexit) folyamatát, és ezt január 31-ig, a brexit jelenlegi határnapjáig végre is hajtja – mondta pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök.

A Liberális Demokraták vezetője szerint Harman és Clarke kész lenne vezetni egy átmeneti kormányt

Jo Swinson, az ellenzéki brit Liberális Demokraták párt vezetője pénteken közölte, hogy két, általa javasolt politikus, a kormányzó Konzervatív Párt tekintélyes veteránja, Ken Clarke és a parlamenti ellenzék legnagyobb erejét adó Munkáspárt (Labour) tapasztalt egykori vezetője, Harriet Harman egyaránt kész lenne vezetni egy átmeneti kormányt abban az esetben, ha a Labour jelenlegi vezetője, Jeremy Corbyn által a Boris Johnson miniszterelnök ellen kilátásba helyezett bizalmatlansági indítvány sikerrel járna.

Rástartoltak a brexitre a tory jelöltek

Tévévitát folytatott egymással kedd este Boris Johnson volt és Jeremy Hunt jelenlegi brit külügyminiszter mint a Konzervatív Párt vezetéséért versenyben maradt két jelölt.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége