Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 19., kedd, Sára, Marió napja
HÍR TV – SajtóklubSzámos kisebbség védelmét elkaszálta Jourová

Címke: Carlos Ghosn

6 cikk 1/1 oldal

Hiányzik Carlos Ghosn, a nagy varázsló

Rosszul mennek a dolgok mind a Nissan, mind a Renault háza táján azóta, hogy a korábbi sztármenedzser, Carlos Ghosn előzetes letartóztatásba került, majd kalandos körülmények között megszökött.

Ghosn Macront vádolja bukása miatt

Nem hagyhatja el Libanont a Japánból megszökött Carlos Ghosn, a Renault és a Nissan autóipari konszernek sikkasztással vádolt korábbi vezetője, akit csütörtökön hallgatott ki a bejrúti főügyészség.

Hangszertokban csempészhették ki tokiói otthonából a szökevény Nissan-vezért

Továbbra sem tudni, hogyan szökött meg Japánból a pénzügyi visszaélésekkel vádolt és óvadék ellenében szabadlábra helyezett Carlos Ghosn, a Nissan autóipari konszern korábbi elnök-vezérigazgatója, a japán sajtó szerdai jelentései szerint sehol semmilyen hivatalos nyoma nincs annak, hogy a libanoni-francia üzletember elhagyta az országot; egy híradás szerint hangszertokban csempészhették ki tokiói otthonából.

„Az igazságtalanság elől menekültem”

Libanonban tartózkodik Carlos Ghosn, a Nissan sikkasztással vádolt volt elnök-vezérigazgatója – ezt maga Ghosn erősítette meg szilveszterkor Bejrútban.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …