Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: cenzúra

13 cikk 1/2 oldal

Milliárdosok szabályoznának

Egy friss jelentés megerősíti: a mintegy kétmilliárd felhasználóval rendelkező Facebook diszkriminálja a konzervatívokat.

Csalódás a web 2.0 a progressziónak

Amikor a liberálisok rájöttek arra, hogy a politikai ellenfeleik is tudnak élni az internetes felületek előnyeivel, azonnal bevezették a cenzúrát.

Cenzúrázási szándékkal vádolják a német CDU elnökét

A véleményszabadság korlátozásának szándékát vetik a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökének szemére német politikusok, újságírók és civilek egy videoblogger (vlogger) A CDU pusztítása című munkája körül kialakult vitában. Annegret Kramp-Karrenbauer vélelmezett törekvése ellen petíció is indult. A pártelnök keddi nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy bírálói tévednek, és a vita valójában arról szól, hogy miként alakítja át a közösségi média a kommunikációt és a politikai kultúrát.

Bikinitilalom

Kína netes cenzúrája miatt az olyan kifejezések, mint a dalai láma, a Tienanmen téri vérengzés már régóta tiltott szavak, de ma már a bikini, a dohányzás és a tetoválás is tiltó listára kerültek.

A tiltás mámora

A tárgyalásokat nem chaten fogják lefolytatni, hanem személyesen, mégpedig Mark Zuckerberg, a honlap alapítója fog leülni Emmanuel Macronnal, Franciaország elnökével.

Facebook-cenzúra amerikai tanácsra

A parlamenti választások előtt néhány nappal a Facebook az eddigi legdurvább beavatkozását hajtotta végre Spanyolországban: tizenhét oldalt tiltott le, amelyek szerintük szélsőjobboldali csoportokhoz tartoznak.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …