Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 5., vasárnap, Emese, Sarolta napja
HÍR TV – CIVIL KÖR:Ki lesz 2022-ben az ellenzék miniszterelnök-jelöltje?

Címke: Christine Lagarde

20 cikk 1/2 oldal

Betonszabály

Megkerülhetetlen tényezővé vált a nők szerepe a politikában. De arra, hogy a világpolitikában kialakuljon a nemek közötti egyenlőség, a számítások szerint még legalább száz évet várni kell.

Eltérően megítélt növekedés

Míg Európa a klímavédelemre helyezné a hangsúlyt, az Egyesült Államok ragaszkodik a hagyományos energiaforrásokhoz – derült ki a Világgazdasági Fórum zárónapján a világ legbefolyásosabb gazdasági vezetőinek beszédéből.

Meghirdette politikáját az EKB új elnöke

Lagarde megemlítette, hogy a kockázatokat az eurózónában nem lehet úgy szétteríteni, mint máshol, ahol egy valutát egy ország használ.

Távozik az EKB vezetője

Megtartotta utolsó kamatdöntő ülését az EKB Mario Draghi vezetésével. A kamatszint nem változott, de november elsején újraindul az eszközvásárlási program.

Úttörő

Christine Lagarde francia politikus, a Nemzetközi Valutaalap volt vezetője november elsején elfoglalja új tisztségét, nyolc évig ő fogja irányítani az Európai Központi Bankot,
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …