Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 31., kedd, Árpád napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: cseh

10 cikk 1/1 oldal

Önigazoló jelentések

Radka Maxová, a liberális EP-képviselőnő – féltve a jogállamiságot – az EU vezetőinél aggódott egy sort a magyar koronavírus-törvényjavaslat miatt.

60 éves a kiváló cseh teniszező

Március 7-én ünnepli 60. születésnapját Ivan Lendl, az 1980-as évek legkiemelkedőbb profi teniszezője.

Szabálytalanul (Krassó György emlékezete)

A napokban lett volna nyolcvanhét éves Krassó György. Nem valami kerek, szabályos évforduló, de a Gyuri életében, halálában és még azon is túl, az égegyadta világon nem volt semmi szabályos.

Nekünk ilyen baloldal jutott

A DK, az MSZP és a Momentum képviselőinek azon ádáz küzdelme, hogy a kormánypárti képviselők bizottsági alelnökké választását megakadályozza, színtiszta erkölcsi hazaárulás.

Önmagukat intézik el a kirekesztés bajnokai

Valóságos verseny dúl köztük, ki tudja nagyobb elánnal és hatékonysággal sértegetni, fenyegetni a kormánypártokat, illetve a radikális baloldallal egyet nem értő polgárokat.

Csehek báloznak Cannes-ban

A tavaly elhunyt Milos Forman cseh származású amerikai rendezőről is megemlékeznek az idei filmfesztiválon. A Cannes Classics hivatalos programjában levetítik az Egy szöszi szerelme című készült sikerfilmjét.

Futni a tarlón

Nem lehet elmenni szó nélkül Zdeněk Svěrák Mezítláb a tarlón című kisregénye mellett.

Nincs döntés a Gripen repülőkről

A kormány továbbra is a svéd gyártású Gripen harcászati vadászbombázókra alapoz az ország légvédelmében, nincs döntés ötödik generációs amerikai harci gépek beszerzéséről.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …