Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: csúcstalálkozó

355 cikk 1/36 oldal

Az egész világból érkeznek a demográfiai csúcsra

Amikor a demográfiáról van szó, arról beszélünk, „leszünk-e és kik leszünk” ötven-száz év múlva, mert Európa egészére igaz, hogy nem születik elég gyermek – mondta Novák Katalin.

Észak-Koreába lépett Trump

Az amerikai elnök kiemelte, hogy új fejezetet nyitnak Washington és Phenjan kapcsolatában, de azt is leszögezte, az észak-koreai szankciók egyelőre érvényben maradnak.

Felfüggesztették az EU-csúcsot

Egy diplomata azt mondta, hogy „hosszabb szünetre” számít a plenáris tanácskozáson. A Politico információi szerint a csúcstalálkozón egyelőre nem értek el előrelépést.

Politico: Az Európai Néppárt „fellázadt” Frans Timmermans jelölése ellen

Fellázadtak az Európai Néppárthoz (EPP) tartozó uniós állam- és kormányfők a kompromisszumos megoldástervezet ellen, amelynek értelmében a tagállamok Frans Timmermans szociáldemokrata listavezetőt jelölték volna az Európai Bizottság élére a vasárnapi brüsszeli EU-csúcson – jelentette a Politico.
355 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.