Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: csúcstalálkozó

333 cikk 1/34 oldal

Egységesen lépnek fel a V4-ek

A visegrádi országok olyan jelölteket támogatnak az Európai Unió vezető tisztségeire, akik megfelelő tapasztalattal és felkészültséggel rendelkeznek.

Csúcstalálkozóra hívja az Öböl menti államok vezetőit Szaúd-Arábia

Az Arab Liga, valamint az Öböl Menti Együttműködési Tanács tagállamainak vezetőit csúcstalálkozóra hívta május 30-ára Mekkába a szaúdi király, hogy az elmúlt napok eseményeinek tükrében megvitassák a térség biztonságának és stabilitásának a megszilárdításával kapcsolatos teendőket.

Obama stábja kísértett a pekingi csúcstalálkozón

A korábbi amerikai elnök egykori stábja által irányított kutatóintézethez köt­hető, hidegháborús hangulatot idéző videó­val vágott vissza Kínának az Egyesült Államok.

Vlagyimir Putyin vizsgálatot szorgalmaz a szennyezett kőolaj ügyében

Vizsgálat megindítását szorgalmazta szombaton a Barátság kőolajvezetéken át érkező szennyezett olaj ügyében az orosz elnök. Az orosz energiaügyi minisztérium később közölte, hogy Alekszandr Novak tárcavezető vizsgálóbizottságot állított fel.
333 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.