Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: demonstráció

206 cikk 1/21 oldal

Vasárnap is folytatódik a demonstrálás Hongkongban

Több mint húsz embert vettek őrizetbe a szombati demonstráción Hongkongban, ahol vasárnap ismét ezrek vonultak utcára, folytatva a hónapok óta tartó tüntetéssorozatot – írja internetes oldalán a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Ellentétes előjellel olvasott jogszabály

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a székelyföldi román civil szervezetek egyaránt elégedetlenek a közigazgatási törvény anyanyelvhasználati jogokat érintő változtatásaival.

Teljes katonai erejét felvonultatta Irán a hadsereg napján

Az Iszlám Köztársaság a demonstrációt az USA irányába történő figyelmeztetésnek szánta, annak nyomán, hogy a Trump-kormányzat terrorista szervezetnek minősítette az iráni Forradalmi Gárdát.

Nincs egyeztetés a tejesekkel

Továbbra sem került le a Penny Market üzleteinek polcairól az a Szlovákiából származó, megdöbbentően alacsony áron értékesített UHT-tej.
206 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.