Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 15., szombat, Mária napja
HÍR TV – Troll:Ballib médiaverseny Soros kegyeiért

Címke: derbi

5 cikk 1/1 oldal

Megvan a Újpest-Fradi új időpontja

Döntött az MLSZ versenybizottság az újpesti pálya alkalmatlansága miatt február 8-án elhalasztott Újpest–Ferencváros NB I-es mérkőzés új időpontjáról: a határozat értelmében a találkozót április 21-én, kedden, 20.05 perces kezdettel pótolják.

Alberték rekordja is a tét

Fradi-Újpest. Talán az egyetlen mérkőzés a magyar labdarúgás jelenéből, amelynek nem kopott meg a rangja. Mint rendesen, ma is telt ház előtt csap össze a két csapat.

Díszsorfal

Az Újpest nem fogadja díszsorfallal a Ferencváros bajnokként pályára lépő játékosait ma este a Groupama Arénában. Na bumm, hiszen eddig sem fogadták, miért tennék éppen most.

Akkora a derbi, hogy már római a sorszáma

A házigazda Újpest FC honlapján impozáns indítóképpel harangozzák be a 225. bajnoki derbit, a lila-fehérek és a Ferencváros ma este fél nyolckor esedékes összecsapását.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …