Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 4., kedd, Domonkos, Dominika napja
HÍR TV – SAJTÓKLUB:A baloldal teljesen maga alatt van.

Címke: díjátadó

13 cikk 1/2 oldal

Gálahangversenyen adták át a Cziffra-fesztivál díjait

Vasárnap este a Zeneakadé­mián átadták az 5. Cziffra György-fesztivál díjait, majd Vadim Repin hegedűművész, Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész és a Budafoki Dohnányi Zenekar koncertjét hallgathatta meg a közönség Hollerung Gábor vezényletével. Ezzel zárult a nyolcnapos programsorozat, amely idén is telt házzal zajlott négy helyszínen.

Átadták az Értékteremtő Közösségekért-díjat

Az Életjel Mentőkutyás egység és Nagyné Varga Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Esély Szociális Közalapítványa igazgatója, a Szolnok Városi Civil Tanács elnöke kapta az Értékteremtő Közösségekért-díjat.

Vízre szállás

Tegnap az UTE óbudai vízitelepén többen is éppen kajakba ülnek. Rögzítsük a dátumot: december tizedikén. Amikor még az eszkimók is kerülik a vizet.

Átadták az Év projektmenedzsere díjat

Rákossy Balázs államtitkár szerint a felkészült projektmenedzsment hatékonyan járulhat hozzá a versenyképesség erősítéséhez, a hatékony szervezetfejlesztéshez és az innovációk megvalósításához.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …