Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 26., kedd, Vanda, Paula napja
HÍR TV – SajtóklubSzörnyű lehet egy hóhér gyerekének lenni.

Címke: El Clásico

20 cikk 1/2 oldal

Elvonókúra

Az első elvonási tünetek két nap után jelentkeztek. Folyton a távkapcsolóra tévedt a kezem, nyomtam volna a megszokott gombokat, de egy idő után már nem próbálkoztam.

Szánalmas kifogások

Ellentétes félidők El Clásicóját láttuk vasárnap késő este: az első 45 perc a Barcelonáé, a második a Real Madridé volt.

Piqué lába döntött

Megérdemelte a vezetést a Madrid, a második félidőben lefocizta a Barcelonát. Messi észrevehetetlen volt, legfeljebb azzal tűnt ki, hogy felrúgta Casemirót, amiért sárgát kapott.

Már csak nevében klasszikus?

A Real Madrid és a Barcelona finoman fogalmazva botladozik. És esetükben nem csak pillanatnyi formahanyatlásról beszélünk.

Kockán a Madrid szezonja

Az utóbbi időben a Madrid sehogy sem tud nyerni az El Clásicón; a legutóbbi hét bajnoki összecsapásból négyet a Barça nyert meg, három döntetlenül végződött.

Különös El Clásico volt

Tizenhét éve nem volt olyan El Clásico, hogy legalább egy gól ne született volna – szerda este a Nou Camp stadionban, 93 ezer néző előtt ez a csúfság is megesett.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …