Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: életműdíj

15 cikk 1/2 oldal

Wichmann Tamás utolsó nyilvános szereplése – Videóval

Wichmann Tamás története tele van sikerekkel és győzelmekkel, hisz kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes. Ő volt a kenu koronázatlan királya.

Lehet-e példakép Szabó István rendező?

Életműdíjjal tervezi jutalmazni Szabó István rendező pályáját a Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával február 28-án a Pesti Vigadóban a Magyar mozgókép szemlén.

Posztumusz életműdíjat kap Puskás Ferenc

A díjat a jövő szombati, monacói gálavacsorán a Puskás család egyik tagja és Schmitt Pál olimpiai bajnok, korábbi köztársasági elnök veszi majd át.

Jankovics Marcell és Gyulai Líviusz kapta az 50 éves szolnoki filmfesztivál életműdíját

A méltatás szerint Jankovics Marcell nemcsak rajzfilmrendezőként, illusztrátorként, hanem kultúrtörténészként is közismert, életműdíja nemcsak az animációs filmrendezőnek, hanem a polihisztornak is szól. Gyulai Líviusz munkásságát egyedülálló stílusérzék, virtuóz grafikai tudás és derűs, intelligens szellemesség jellemzi, az odaítélt díj tisztelgés életpályája egésze előtt – írták.

Miskolcra látogat Bille August

Az Oscar-, Golden Globe- és Arany Pálma-díjas dán rendező, Bille August lesz az idei CineFest életműdíjasa és egyik díszvendége.

Életműdíjat kapott Dunai Antal

Dunai Antal, az 1968-as mexikóvárosi olimpián arany-, négy évvel később, Münchenben ezüstérmes labdarúgó-válogatott európai ezüstcipős csatára vehette át a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Életműdíját pénteken.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …