Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: elnök

798 cikk 1/80 oldal

Iráni külügyminiszter: Az amerikai elnök környezete háborút akar, nem békét

Donald Trump amerikai elnök környezetének – B-csoportként emlegetett – keményvonalas politikusai háborút akarnak, nem békét – írta Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter hétfőn Twitter-blogján, miután az Egyesült Államok pénzügyi szankciókkal sújtotta a többi között Irán legfőbb vallási vezetőjét.

Putyin kész találkozni Trumppal

Korábban Trump közölte, hogy találkozna Putyinnal a G20-csoport június végén megtartandó oszakai csúcstalálkozója alkalmából.

Az EU tagállamai nem támogatják Webert

Nincs elég támogatottsága Manfred Webernek sem az európai uniós tagállamok vezetői, sem az Európai Parlament frakciói között ahhoz, hogy az Európai Bizottság következő elnöke legyen.

Gőzerőre kapcsol Trump kampánya

A floridai Orlandóban, mintegy húszezer támogatója előtt indítja el kedden 2020-as kampányát Donald Trump – ez gyakorlatilag egy szándékmegerősítéssel ér fel az amerikai elnök részéről.

Boris Johnson nélkül vitáztak a brit Konzervatív Párt vezetőjelöltjei

A legesélyesebb jelöltnek tartott Boris Johnson volt külügyminiszter nélkül tartották meg vasárnap este a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjelöltjeinek első televíziós vitáját, amelynek központi témája a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) volt.
798 cikk 1/80 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.